Fysio Pilates hos Lystrup Fysioterapi

Hvad er FysioPilates?

FysioPilates er øvelser i et roligt tempo med kvalitet af øvelsen i fokus.

Du styrker især musklerne omkring mave og ryg, og du øger ligeledes stabiliteten omkring dine øvrige led og muskler.

FysioPilates er pilates, bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk. Det er en mild men effektiv træningsform, som er en kombination af muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet og fordybelse.

Hvem henvender FysioPilates sig til?

FysioPilates henvender sig til alle uanset diagnose, træningsniveau, kropsvægt, erfaring osv. Det er speciel eget til dig med smerter/udfordringer i krop og sind fx nakke-, skulder-, ryg- og bækkensmerter eller dig der fx er udfordret med stress og depression.

Træningen målrettes individuelt og sværhedsgraden tilpasses den enkelte. Hele kroppen inddrages og fysioterapeuten guider dig i korrekt brug af din krop herunder åndedræt, bevægelse og opspænd.

Træningen foregår på små hold af max 6 deltagere. Dette betyder at der er personlig opmærksomhed på dig, øget sikkerhed og mulighed for vejledning og korrektion.

Er FysioPilates for gravide? 

Ja, FysioPilates er en ideel måde at træne kroppen på under graviditeten, da det giver en god kropsfornemmelse og gør din krop stærkere til fødslen. Efter fødslen har vi et efterfødselstræningshold hvor du ligeledes kan styrke og genoptræne din krop.  

Vi tilbyder FysioPilates hos Lystrup Fysioterapi 

– Tirsdag kl. 16.00 – 17.00
– Fredag kl. 9.00 – 10.00

 

Hvad koster FysioPilates?

Prisen for FysioPilates er 124,62 kr. pr. gang (tilskud fra sygeforskring ”Danmark”)

Kontakt din fysioterapeut, vores sekretær Anette eller send en mail til os på kontakt@lystrupfysioterapi.dk for at tilmelde dig FysioPilates.

Vi samler på glade patienter

Læs nogle udtalelser fra nogle af vores patienter. Patienten er centrum i behandlingen hos Lystrup Fysioterapi.